Op zaterdag  9 april 20220  zal het SSTK OPEN 2022 georganiseerd door Tim Kool in Pijnacker plaatsvinden. Een leuk toernooi met de focus op de beginners op het gebied van  Taekwon-d0 wedstrijden. Dus als je graag een keertje mee wil doen met een toernooi dan is dit het ideale toernooi hiervoor. Het mooie aan dit toernooi is dat het in 2 delen word verspreid over de dag. Of je bent in de ochtend of in de middag aan de beurt. Je hoeft dus maar een halve dag aanwezig te zijn. Er is een winnaars en een verliezersronde. Dus je draait meer dan 1 partij. Publiek kan zowel op de tribunes als bij de velden komen dus je kan alles van dichtbij meemaken met je kind en met al je vragen bij ons terecht. Fanatiek coachen is niet toegestaan maar aanwijzingen geven aan de deelnemers en de ouders wegwijs maken in de wedstrijdwereld van Taekwond-do is de hoofdtaak van ons als coaches deze dag. Dit toernooi is bedoeld voor alle  gekleurde banders. Er kan worden deelgenomen op de onderdelen Sparring, tuls en voor de jeugd t/m 8 jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan non-contact sparring. (ook hiernaast mag je meedoen aan tuls). Non-contact is sparren zonder elkaar te mogen raken. Mocht je het fysieke sparren nog te spannend vinden dan is dit een leuke instap. Er wordt hier beoordeeld op techniek. De complete uitnodiging van het toernooi en alle informatie kun je hieronder vinden. De kosten zijn 26 euro of je nu aan 1 of 2 onderdelen mee doet. (Hier is per deelnemer 1 euro  scheidsrechterskosten bij inbegrepen ) Toeschouwers 5 euro ( tot 10 jaar gratis)  (Saju challenge is niet van toepassing voor ons). Lees de uitnodiging goed door en met vragen stel ze gerust via de app of telefoon bij Michel. Inschrijven kun je doen via de blauwe knop.

 

Omdat er maar een beperkt aantal deelnemers (200)  kunnen deelnemen aan het toernooi is het belangrijk om je uiterlijk voor a.s. zondag 20 maart. 2022 18:00 uur  op te geven via het inschrijfformulier hieronder in de link.

 

Inschrijven is voor dit toernooi is niet meer mogelijkheid. Het volgende toernooi zal op 15 mei zijn. De Taekwondo Den Hoorn clubkampioenschappen!