Yes!  Het seizoen is net begonnen en we kunnen ons op maken voor het eerste toernooi. Op zondag 25 september 2022 gaan we naar de Rotterdam Taekwon-do cup. Let op je kunt je opgeven tot vrijdag 09 september 23.59 uur voor dit toernooi. Dus wees snel als je mee wilt doen. Iedereen vanaf 5 jaar kan zich inschrijven voor dit toernooi voor de onderdelen sparren en/of tuls. Voor de leeftijdscategorie van 5 t/m 7 jaar is het non-contact sparring. ( Je mag elkaar dan niet raken, het gaat hierbij om goede technieken te laten zien.) Vanaf 11 jaar is er ook mogelijkheid voor teamsparring. Lees hiervoor de uitnodiging of vraag even in de les wat de mogelijkheden hiervoor zijn.  Alle informatie over het toernooi vind je in de bijgevoegde uitnodiging. Lees deze even goed door.  Inschrijven kan via de onderstaande link. Het inschrijfgeld voor het toernooi is 20 euro voor 1 onderdeel en 25 euro als je aan beide onderdelen mee doet. Toeschouwers 3,50 euro p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Let op : Dit toernooi (en vele andere) werkt volgens het Knock-0ut systeem. Dit betekend niet dat er mensen Knock-out gaan , maar dat de winnaar van een partij doorgaat en de verliezer eruit ligt voor het betreffende onderdeel. Tenzij je bijvoorbeeld nog om de 3e of 4e plaats mag strijden. Het kan dus zijn dat je meerdere partijen draait maar ook dat het snel afgelopen is. Hou daar rekening mee. 

 

Zoals de meeste weten is het verplicht om voldoende scheidsrechters vanuit de vereniging aan te leveren afhankelijk van het aantal deelnemers wat mee gaat. De kosten voor het niet aanleveren van een scheidsrechter varieert van 50 tot 75 euro per scheidsrechter. Helaas zitten wij niet zo breed in de scheidsrechters en zullen we hier de komende toernooien mee te maken krijgen. Daarom zullen we bij alle toernooien 1 euro per deelnemer scheidsrechtersfee rekenen. Dit dekt een klein deel van de kosten hiervoor. 

 

Mocht je nog vragen hebben over het toernooi stel ze gerust even via de app bij Michel of telefonisch mag ook. Je kunt je vragen uiteraard ook in de les stellen.

 

Je kunt je inschrijven via onderstaande link!