Wat fijn dat jullie hebben meegedaan aan de grote clubactie. Inmiddels hebben we de lotenboekjes ontvangen en worden de handmatig geschreven loten verwerkt. De online verkochten loten gaan gelukkig vanzelf. Uiteraard zijn wij superblij met de steun voor onze club, maar je houdt er natuurlijk zelf ook wat aan over. Zo kun je zelf iets leuks kopen of lekker sparen van je opbrengst. Hierbij nog even alle info op een rij.

 

-Online loten kunnen nog verkocht en gekocht worden tot en met 24 november 2020 via je persoonlijke pagina.

-Voor de 1e 15 loten die je verkoopt ontvang je 5o cent per lot. Voor alle loten die je meer verkoopt ontvang je maar liefst 1 euro per lot!  Dit is een speciale regeling omdat we begrijpen dat de Corona de verkoop toch wat moeilijker maakt. Dus verkoop je bijvoorbeeld 20 loten dan ontvang je 15x50 cent + 5 x 1 euro = 12,50 euro totaal.

-Het komt voor dat loten niet geïncasseerd kunnen worden. Dat kan verschillende redenen hebben zoals onjuiste gegevens die zijn ingevuld (hierbij gaat het voornamelijk om verkeerde IBAN gegevens), geen saldo op de rekening of de koper storneert het bedrag. Deze loten kunnen we niet incasseren en dus helaas ook niet uitbetalen. Je ontvangt begin december de uitbetaling. Hoe we dit gaan vormgeven wordt nog bekend gemaakt.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op!

 

1 van onze leden heeft een superlot verkocht aan een bedrijf. Dit superlot is gekocht door Plooy Allround Betonreparatie BV en vertegenwoordigt 50 loten. Natuurlijk maakt het bedrijf kans op 1 van de vele prijzen. Maar ook onze vereniging maakt hierdoor kans op een clubuitje ter waarde van 5000 euro!