zoomlessen jeugd 

 

Vanaf deze week is er voor de jeugd de mogelijkheid om deel te nemen aan een les via zoom. Natuurlijk zijn er behoorlijk wat beperkingen tegenover een normale les maar het kan een hele goede aanvulling zijn. O.a. werken aan de conditie, technieken en lenigheid..... maar ook kunnen we wat meer aandacht besteden aan de achterliggende gedachten bij de technieken, de gebruiken binnen Taekwon-do en de theorieën waar bewegingen op zijn gebaseerd. Genoeg leerstof dus! 

 

Vooralsnog zullen de lessen een half uur duren. Zowel de kids als wij moeten even wennen aan dit concept. De zoomlessen zullen plaatsvinden op de de woensdag en vrijdag. Je mag op beide dagen deelnemen in je eigen lesgroep.  Broertjes of zusjes mogen ook meedoen en natuurlijk geldt dat ook voor de papa's of mama's die even het thuiswerken zat zijn. Altijd leerzaam! 

 

De tijden:

woensdag groep A  van 17:00 uur tot 17:30 uur.                               vrijdag groep A van 15:30 uur tot 16:30 uur

woensdag groep B van 18:00 uur tot 18:30 uur                                vrijdag groep B van 17:00 uur tot 17:30 uur

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Jullie ontvangen tijdig een link naar de zoomles via de mail. Hiermee kun je even voordat de les begint inloggen. Zorg dat je uiterlijk 5 minuten van te voren helemaal klaar zit. We beginnen op tijd!

- Trek je dobok aan of als je die niet hebt makkelijke kleding.

- Zorg voor voldoende ruimte zodat je wat oefeningen op je plaats zou kunnen doen en je jezelf niet blesseert of de boel sloopt.

- Het is wel makkelijk maar zeker niet verplicht om je eigen camera aan te hebben. Als kinderen of ouders dit liever niet hebben dan kun je natuurlijk ook gewoon meedoen! Deze optie kun je zelf uitzetten.

- Van alle kinderen staat standaard hun microfoon uit. Anders wordt het een groot orkest :):). Uiteraard kunnen ze wel wat vragen, in de les wordt uitgelegd hoe we dat gaan doen. 

- kijk gerust met je kind mee of beter nog doe gezellig mee!

 

Privacy is heel belangrijk. Deze lessen worden dus ook niet opgenomen en ook buitenstaanders hebben geen toegang tot de zoomles. Hou er zelf ook rekening mee dat als je de camera aan hebt staan de overige deelnemers niet alleen jou maar ook alles op de achtergrond zien.  Mocht je ergens vragen over hebben of opmerkingen stuur gerust een whatsapp of email.